Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serena (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serena (2014)

Serena

Serena (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Serena

Godina:

2014

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

109 min

Režija:

Susanne Bier

Scenarij:

Christopher Kyle
, Ron Rash

Glavne uloge:

Bradley Cooper
  >  Pemberton
Sean Harris
  >  Campbell
Rhys Ifans
  >  Galloway
Toby Jones
  >  Sheriff McDowell
Bodil Jørgensen
  >  Mrs. Sloan
Pavel Kríz
  >  Upset Man at Bank
Barbora Lukesová
  >  Crying Woman at Bank (as Barbora Lukesova)
Hilton McRae
  >  Doctor
Pavel Reznícek
  >  Commissioner #2 (as Pavel Reznicek)
Blake Ritson
  >  Lowenstein
Michael Ryan
  >  Coldfield
Ana Ularu
  >  Rachel
Petr Vanek
  >  Frizzell
David Dencik
  >  Buchanan
Jennifer Lawrence
  >  Serena

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serena (2014)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2013 u 21:21

Serena (2014) 

Žanr
: drama

Režija: Susanne Bier

Jezik
: engleski

Uloge: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Rhys Ifans, Toby Jones, Sean Harris, Blake Ritson...

Premijera
: 27. septembar 2013. godine

Film je zasnovan na istoimenom romanu Rona Raša.

Godina je 1929., a tek vjenčani mladenci, George i Serena Pemberton, putuju iz Bostona u planine Sjeverne Karoline kako bi ondje stvorili šumarsko carstvo. Dok je George u tamošnjoj šumarskoj bazi već živio, i to dovoljno dugo da postane ocem izvanbračna djeteta, Serena je nova u tom kraju. Ipak, ona se veoma brzo nameće svojom snažnom osobnošću i ambicijama: preuzima nadgledanje drvosječa, kroti orla koji lovi zmije čegrtuše, samouvjereno donosi odluke, a jednom prigodom spašava i život svome mužu pa postaje jasno da je u toj divljini ravna svakom muškarcu.

Zajednički, Serena i George nemilosrdno se obračunavaju sa svakim tko im stoji na putu ostvarenja njihova američkog sna. Beskrupulozno uništavaju i prelijepu prirodu ostavljajući samo pustoš. Postaju nepobjediv tandem – važna im je samo njihova ljubav i uspjeh po svaku cijenu. No kad Serena izgubi nerođeno dijete i sazna da nikad neće moći imati djecu, odluči ubiti sina kojega George ima s drugom ženom. Progonjena mlada majka i dijete počinju borbu za život, a kad Serena posumnja da George tajno štiti i pomaže svoje nezakonito dijete, buran i strastven brak Pembertonovih počinje se raspadati i priča ide k svom šokantnom svršetku.

Preuzeto sa: http://superantikvarijat.com

IMDB
: http://www.imdb.com/title/tt1247690/

Ažurirao CSInvestigator - 13.Rujan/Sep.2014 u 20:33
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2013 u 21:27
Za film Silver linings playbook čekam verziju 720p kao ozeblo sunce, a izgleda da će i ovo biti ekstra Smile Bar sudeći po radnji i glumačkoj ekipi... Dženifer opet ima priliku da pokaže umeće u jakoj ulozi... A i Bredli mi je baš sladak i nekako umiljat LOL

Inače, ovo im je drugi film gde su nosioci glavnih uloga, a snima se i treći, koji je režirao isti reditelj kao i za Silver linings playbook. Izzgleda da je ovaj glumački par dobitna kombinacija Smile
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2013 u 10:41
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

. Izgleda da je ovaj glumački par dobitna kombinacija Smile

+1

Sviđa mi se što se moderni film vraća prokušanim formulama starog klasičnog filma, tj. ponovnim uparivanjem glumaca čija kemija je već dokazana na velikom ekranu...( isto tako vrijedi za Emmy Stone i Ryan Goslinga)...

U prošlosti je bilo zaista mnogo takvih parova. Spomenimo Ginger Rogers i Frad Astaire, Doris Day i Rock Hudson, Katherine Hepburn i Spencer Tracy, Jane Fonda i Robert Redford, William Powell i Myrna Loy, Errol Flynn i Olivia De Havilland itd...
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2013 u 10:52
I meni su baš bili super par u Silver Linings. Baš me zanima ovaj film iako mi se tematika baš nešto i ne sviđa...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2014 u 20:45
Trejler:

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2014 u 11:08
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2014 u 21:13

intoxic hvala za prevod prijatelmkd

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
neverovatno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neverovatno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 20:36
Film je predivan. Gledala sam ga dva puta. Veoma mi se svidjaju filmovi koji su poput knjige ili imaju duboku pricu o zivotu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,332 sekundi.