| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
LOL (Laughing Out Loud) ® (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: LOL (Laughing Out Loud) ® (2008)Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2013 u 21:38 |
|
LOL (Laughing Out Loud) ® (2008) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 103 min Država: Francuska Jezik: Francuski Režija: Lisa Azuelos Scenario: Lisa Azuelos, Nans Delgadog Uloge: Sophie Marceau ... Anne Christa Theret ... Lola Jérémy Kapone ... Maël Marion Chabassol ... Charlotte Lou Lesage ... Stéphane Komedija o tinejdžerki koja je rastrzana između odlaska na studije u prestižnu školu, tajnog dnevnika, prijatelja, momaka, razvedenih roditelja, droge, seksualnosti. Za svoju ulogu Sophie Marceau je dobila nagradu žirija za najbolju glumicu na Monte-Carlo Comedy Film Festivalu, a Christa Theret je dobila Cezara za najbolju mladu glumicu. Kada Lolu prevari dečko za vreme letnjih praznika, ona ga ostavlja i da bi ga kaznila, flertuje sa njegovim najboljim prijateljem. Ali dok se priprema za ekskurziju u London, odnos među njima se zagreva. Nagrade i nominacije. |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 20:24 |
|
Neočekivano dobar!!! Baš sam se nasmejala par puta u toku filma, skroz simpatični glumci i scenario
Odnos između majke i kćerke je zapravo ona karika koja drži ceo film, a Sofi i Krista su to fantastično dočarale... Za razbibrigu i više nego odličan! Ne znam zašto, ali podsetio me je na naš film Lajanje na zvezde ![]() P.S. Postoji i američki remake, pa pazite da se ne prevarite ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |