| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Brass Teapot (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Brass Teapot (2012)Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:54 |
The Brass Teapot (2012)![]() Žanr: komedija, fantazija, triler Režija: Ramaa Mosley Jezik: engleski Uloge: Juno Temple, Alexis Bledel, Alia Shawkat, Michael Angarano, Matt Walsh Premijera: 04. april 2013. godine Nezavisna fantasy komedija redateljice Ramaa Mosley o mladom paru u svojim najboljim godinama koji pronađu mali magični zlatni čajnik koji izbacuje novac kad god se netko od njih ozljedi. Ubrzo im čajnik uz bolove i novce donese i mnogobrojne nevolje. Riječ je o dugometražnoj adaptaciji istoimenoga kratkometražnog (22-minutnog) filma iz iz 2007. koji je pak baziran na istoimenom stripu. Režiju tog kratkometražnog filma također potpisuje redateljica Mosley. U glavnim ulogama se nalaze Michael Angarano (imali ste ga prilike gledati u filmovima Haywire, Almost Famous,The Forbidden Kingdom, Lords of Dogtown, Sky High, Red State, Snow Angels i The Art of Getting By) i Juno Temple, a pored njih tu su još Alexis Bledel, Alia Shawkat i Matt Walsh. IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1935902/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 21:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |