| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Of Two Minds (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Of Two Minds (2012)Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 18:55 |
|
Of Two Minds (2012)
![]() Reditelj: Jim O'Hanlon Glumci: Kristin Davis, Tammy Blanchard, Joel Gretsch Država: SAD Jezik: engleski Žanr: Drama IMDB Film prati odnos između Bili i njene mlađe sestre Elizabet koja boluje od šizofrenije. Nakon smrti njihove majke, Bili preuzima na sebe staranje o Elizabet i prima je u svoju porodicu. Ta zamisao se ne odvija baš po planu i dolazi do problema u odnosima između novopridošle devojčice i Biline dece. Uz svu ljubav koju BIli gaji prema Elizabet i svu želju da joj pomogne, ipak se suočava sa teškim izborom između svoje sestre i normalnog funkcionisanja svoje porodice i primorana je da razmišlja o opciji da pronađe neku drugu životnu sredinu koja će biti bolja za Elizabet... Mahoni Ažurirao mahoni - 14.Prosinac/Dec.2012 u 23:26 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2012 u 23:27 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2012 u 23:32 |
|
Izabrao sam za prevođenje film koji nikada neće biti popularan. U pitanju su drama mlade žene koja boluje od šizofrenije. Za sve one koji se nisu sreli sa tom opakom bolešću to će da bude još jedna dosadna i mračna priča. Na žalost, za sve one koji su imali šansu da vide kako izgleda ta bolest, to će da bude istinita priča koju treba pogledati. Iz ličnog iskustva tvrdim da je film dosta realno urađen , čak i malo "omekšan" da ne bi bio horor, što u stvari ova bolest i jeste. Pravi pravcati horor. P.S. Sad mi je jasna ona stara izreka, "slomio se k'o kristalna čaša, na paramparčiće". Ažurirao mahoni - 14.Prosinac/Dec.2012 u 23:35 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |