Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stiches (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stiches (2012)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stiches (2012)
    Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2012 u 12:01

Irska horor komedija od ko-scenariste i redatelja Conor McMahona,(inače redatelja filma Dead Meat). U glavnoj ulozi će se pojaviti engleski stand-up komičar Ross Noble i John McDonnell, koji je inače i jedan od producenata, a producirao je filmove kao što su: WildernessWake WoodPelican BloodOutcast itd. Film je premijerno prikazan 19. svibnja 2012. na filmskom festivalu u Cannesu, a oni koji su ga imali prilike gledati, govore da film vrlo dobro kombinira spoj horora i komedije te da če fanovi slashera i horor komedija iz 80-ih biti oduševljeni. Naime, prije svakog ubojstva koji završava brutalno, koriste se smiješne fraze koje smo navikli gledati u filmovima kao što su A Nightmare on Elm StreetLeprechaun, itd. Kino premijera je zakazana za 26. listopad 2012. u Irskoj i Engleskoj,

RADNJA

Rođendanski klaun pod imenom Richard ‘Stitches’ Grindle,vraća se iz mrtvih kako bi se osvetio klincima koji su uzrok njegove tragične smrti koja se dogodila na proslavi rođendana.

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2013 u 22:09

Prevod je najavio Arbok Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.