| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yi dai zong shi aka The Grandmaster (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yi dai zong shi aka The Grandmaster (2013)Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2012 u 13:14 |
|
Yi dai zong shi aka The Grandmaster (2013)
![]() IMDbredatelj: Wong Wai Kar-Wai scenarist: Wong Wai Kar-Wai, Haofeng Xu, Zou Jingzhi producent: Jacky Pang Yee Wah, Wong Wai Kar-Wai uloge: Tony Leung Chiu Wai (Yip Man) Zhang Ziyi Chen Chang Cung Le Hye-kyo Song Siu-Lung Leung Benshan Zhao Kineski biografski borilački film redatelja i scenarista Kar Wai Wonga.
Radi se o jednom od nekoliko biografskih filmova o majstoru borilačkih
vještina Ip Man-u, čovjeku koji je kasnije u svom životu trenirao i
samog Bruce Lee-a. Borilačka zijezda Donnie Yen je već snimio dva filma na tu temu unazad 3 godine. Film Yip Man je izašao još 2008., a nastavak, Yip Man 2 2010. Također, tu je još i The Legend Is Born: Ip Man
koji je izašao prošle godine. Originalno je ovaj film trebao izači prije Yenovog Ip Mana, te su čak bile pale i neke međusobne sudske tužbe zbog naslova filmova. No, kao što se može primjetiti iz priloženog, Wongov film još uvijek nije ugledao svijetlo dana dok je Yenov dobio i nastavak. Inače, u ovoj verziji Ip Mana će glumiti Azijska zvijezda Tony Leung Chiu Wai kojeg ste već imali prilike gledati u filmovima Red Cliff, Infernal Affairs trilogy, Hero te mnogim drugim naslovima. A drušvo će mu praviti Ziyi Zhang (Memoirs of a Geisha, House of Flying Daggers itd.), te Cung Le kojeg ste mogli gledati u filmovima kao što su Pandorum, Tekken, ili Bodyguards and Assassins. Za koreografiju akcijskih i borilačkih sekvenci se pobrinuo Woo-ping Yuen, čiji rad ste imali prilike gledati u filmovima kao što su The Forbidden Kingdom, Jet Li’s Fearless, The Matrix te mnogi drugi. Budžet ovog naslova iznosi 25 mil. $, a premijerno bi trebao biti prikazan tijekom 2012., ali točan datum još nije poznat… http://filmovisruba.com Ažurirao CSInvestigator - 08.Kolovoz/Aug.2013 u 23:32 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2013 u 18:46 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |