Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Oz: The Great and Powerful (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Oz: The Great and Powerful (2013)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Oz: The Great and Powerful (2013)
    Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 00:03

Oz: The Great and Powerful (2013)

Žanr
: akcija, avantura, fantazija

Režija: Sam Raimi

Jezik: engleski

Uloge: James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams, Rachel Weisz, Joey King

Premijera: 8. mart 2013. godine

Kultni film „The Wizard of Oz“ je po prvi put prikazan sada već davne 1939. godine. Filmovi pre toga su bili crno-beli, pa je bilo pravo iznenađenje videti čuvenu Judy Garland kako stoji na putu od cigli žute boje obučena u plavu haljinu sa tamno crvenim cipelama. Ovaj „prelaz“ je jedan od najvažnijih elemenata sveta filma, obzirom da nikada pre publika nije videla nešto takvo.

Sam Raimi će uraditi adaptaciju ovog kultnog ostvarenja pod nazivom „Oz: The Great and Powerful“. Govori se o tome da će ovaj film početi u crno – beloj boji, a onda će se „prebaciti“ u sve ostale boje kada se uvedu likovi koji naseljavaju Oz.

Ovo je jedan od najiščekivanijih filmova 2013. godine i predstavlja priču koja nam otkriva kako je Čarobnjak iz Oza zapravo stigao na mesto po kome ga svi znamo. Džejms Franko je Oz, a tu su i sjajne glumice Rejčel Vajs, Mišel Vilijams i Mila Kunis.

Preuzeto sa:
http://www.prolog.rs i www.nadlanu.com

IMDB
: http://www.imdb.com/title/tt1623205/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 20:20
Ovo vizuelno deluje ekstra, kao što je bila Alisa u zemlji čuda Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2013 u 08:30

Oz the Great and Powerful 3d

imdb

Disneyjeva fantastična avantura “Carstvo velikog Oza”, redatelja Sama Raimija, govori o nastanku voljenog čarobnjaka autora L. Franka Bauma. Nakon što Oscar Diggs (James Franco), mađioničar iz cirkusa upitne etike, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući da mu slava i bogatstvo stoje pred nosom… Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) i Glindu (Michelle Williams) koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali. Nevoljko uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobiranja – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.(blitz)

REDATELJ: Sam Raimi
ULOGE: James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams
ŽANR: avantura
TRAJANJE FILMA: 130 minuta
GODINA: 2013

POČETAK PRIKAZIVANJA: 07.03.2013

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2013 u 09:41
Jao, kad sam išla da gledam Hobita i Pijev život ovo je reklamirano u bioskopu i izgleda ooodlično. Još jedan u nizu "jedva čekam" Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2013 u 09:49
i jaLOLLOL.. ovo moj izbor za 8.mart LOLLOL burek sa sirom i veliki ozLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 20:20
da kazem.. nisam se nadala ali film mi je bio baš odlican (Boje svidit ce se curama Big smile).. uglavnom bolji nego ocekivala..Big smileBig smileBig smile

ps. film ima dobre 3d efekte  ... pa nije  za padavičare... znam da ih ovdje imaLOLLOL

drago mi sto mila kunic ne dobi frajera..antipatcna mi je
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 21:06
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

da kazem.. nisam se nadala ali film mi je bio baš odlican (Boje svidit ce se curama Big smile).. uglavnom bolji nego ocekivala..Big smileBig smileBig smile

ps. film ima dobre 3d efekte  ... pa nije  za padavičare... znam da ih ovdje imaLOLLOL

drago mi sto mila kunic ne dobi frajera..antipatcna mi je

Eh, a dragi baš mislio da će ovaj vikend uspeti da uštedi po pitanju bioskopa LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 21:18
oderi ga LOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 21:41
Ne smem... Nagovaram ga da kupimo skupu kucu LOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 22:32

sto je puno se na 3ci kat vuc??LOLLOL onda se suzdrzi od kina koji tjedan, da ostane za kucuLOLLOL

EDIT:
Prelazimo u kaVanu, da ne spamujemo ovde Wink

Ažurirao bojanadj - 09.Ožujak/Mar.2013 u 08:31
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 23:23
Sam Raimi...meni dovoljno da pogledam ovo....
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2013 u 22:09
Prebacio sam postove sa novo otvorene duplikat teme, neko nije citao pazljivo sadrzajdeki2LOL

Ažurirao icemaher - 10.Ožujak/Mar.2013 u 22:16
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2013 u 12:48

Prevod je najavio Bambula Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.