Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Les Misérables (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Les Misérables (2012)

Les Misérables

Les Misérables (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, ljubavni, glazbeni

Trajanje:

158 min

Režija:

Tom Hooper

Scenarij:

Alain Boublil
, Victor Hugo
, Herbert Kretzmer
, William Nicholson
, Claude-Michel Schönberg

Glavne uloge:

Russell Crowe
  >  Javert
Helena Bonham Carter
  >  Madame Thénardier
Anne Hathaway
  >  Fantine
Sacha Baron Cohen
  >  Thénardier
Cavin Cornwall
  >  Convict 1
Hugh Jackman
  >  Jean Valjean
Amanda Seyfried
  >  Cosette
Josef Altin
  >  Convict 2
Eddie Redmayne
  >  Marius
Samantha Barks
  >  Éponine
Aaron Tveit
  >  Enjolras
Dave Hawley
  >  Convict 3 (as David Hawley)
Daniel Huttlestone
  >  Gavroche
John Barr
  >  Convict 5
Adam Jones
  >  Convict 4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Les Misérables (2012)
    Objavljeno: 31.Svibanj/May.2012 u 20:25

Les Misérables (2012)

Žanr: Drama, Mjuzikl

Režija: Tom Hooper

Jezik: engleski

Glumci: Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Russell Crowe, Eddie Redmayne

Premijera: 14. decembar 2012. godine

Baziran na romanu Viktora Igoa film prati sudbinu Francuza Žana Valžana, koji posle 20 godina robije pokušava da otpočne novi život. Okreće se poštenom poslu i postaje vrlo uspešan poslovni čovek , pa i gradonačelnik jednog malog grada. Valžan će oženiti trudnu devojku i podizati njenu ćerku kao svoju. Ali prošlost će zakucati na vrata, kada se u gradu pojavi njegov poznanik iz zatvorskih dana, čuvar zatvora.

Oskarovac Tom Huper (Kraljev govor) okupio je zvezdanu ekipu oko adaptacije klasika Viktora Igoa "Jadnici". Tu su Hju Džekman, Rasel Krou, En Hatavej, Helena Bonam Karter, Saša Baron Koen, Amanda Sejfrid...

IMDB
: http://www.imdb.com/title/tt1707386/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2012 u 23:10
Oh, boy, oh, boy, oh, boy!! LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2012 u 23:19
Mogu se kladiti da ćeš ti prevoditi i ovaj i The Great Gatsby LOL

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2012 u 23:28
Ma kako si to shvatila? LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2012 u 23:44
Pa zbog Lea ... a ovo prvo je mjuzikl LOL

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2012 u 00:08
Nešini brojači broja downloada prevoda polude u blizini ovakvih filmova LOL Znam te Nešice dok si pile bio LOL Dok sam pravila teme, znala sam da ćeš da se javiš LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2012 u 08:19
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Oh, boy, oh, boy, oh, boy!!

+1000000000000000000000000000000000000000000000000

Evo, prvi put od kako sam na ovom forumu mogu da kažem "ovo je nešto što ne mogu da dočekam!!!!"
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2012 u 00:47

Ovo će biti fenomenalno i ne mogu dočekati!

Ažurirao nebojsa66 - 03.Listopad/Oct.2012 u 01:02

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2012 u 22:20
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ovo će biti fenomenalno i ne mogu dočekati!

Ni ja. Mada ti moram reći da ti ni malo ne zavidim.
Iako sam ranije planirala, vremenom sam odustala od ideje da prevedem snimak sa 10godišnjice "Jadnika", zato što prosto nemam hrabrosti da prevedem tako (za mene) moćne pesme.
Imam utisak da mi je pesma "I Dreamed a Dream" pesma sa najjačim tekstom koju znam... I meni tako fantastično zvuči na engleskom, pogotovo u izvođenju Ruti Hensal (žena ima baš tu neku "sirovost" u glasu koja, po meni, neverovatno leži uz kompletnu Fantininu priču) da bi mi svaki prevod uništio tu snagu i lepotu.
U svakom slučaju, ja jedva čekam film... I tvoj prevod, jer ako iko ovo bude znao prevesti onda si to ti. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2012 u 22:33
Hvala, Bojo!
Bit će ovo masovan projekat. Pogotovo jer sam u ovom klipu čuo da je gotovo svaki kadar neka pjesma. Ali baš zato i jedva čekam. Volim takve izazove i volim prevoditi pjesme iako da, bit će to gadno!

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2012 u 22:35
Moj ti je savet da već sad skineš tekstove pesama iz mjuzikla i polako počneš prevoditi. Bar ćeš imati neku osnovu za kasnije Wink

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2012 u 22:36
Baš sam to krenuo! LOLLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.