Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - What to Expect When You're Expecting (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

What to Expect When You're Expecting (2012)

What to Expect When You're Expecting

What to Expect When You're Expecting (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

110 min

Režija:

Kirk Jones

Scenarij:

Shauna Cross
, Heather Hach
, Heidi Murkoff

Glavne uloge:

Cameron Diaz
  >  Jules
Jennifer Lopez
  >  Holly
Dennis Quaid
  >  Ramsey
Chris Rock
  >  Vic
Elizabeth Banks
  >  Wendy
Anna Kendrick
  >  Rosie
Thomas Lennon
  >  Craig
Joe Manganiello
  >  Davis
Rodrigo Santoro
  >  Alex
Rob Huebel
  >  Gabe
Amir Talai
  >  Patel
Ben Falcone
  >  Gary
Matthew Morrison
  >  Evan
Chace Crawford
  >  Marco
Brooklyn Decker
  >  Skyler

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: What to Expect When You're Expecting (2012)
    Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 01:48
             What to Expect When You're Expecting (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1586265/

Žanr:
Comedy,Drama,Romance

Redatelj: Kirk Jones

Država: USA

Jezik: Engleski

Datum Izlaska: 18.05.2012

Uloge: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Dennis Quaid, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Genesis Rodriguez, Brooklyn Decker, Megan Mullally, Chace Crawford, Rodrigo Santoro, Chris Rock, Joe Manganiello, Thomas Lennon, Rebel Wilson, Matthew Morrison

Sadržaj:
Hollywood je u stanju od svega napraviti film (ne nužno i dobar) pa su tako u tvornici snova skužili da je praktični vodič za trudnice, objavljen 1984. godine, postao pravi bestseller i jedna od najutjecajnijih knjiga, koju su ujedno prozvali i "Biblijom američkih trudnica". Budući da taj priručnik čita čak 93 posto tamošnjih trudnica, Lionsgateu nije bilo teško otkupiti prava i producirati istoimeni film. Okupili su nekoliko poznatih dama (Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks), stavili im umjetne trudničke trbuhe i pridružili nekoliko muških kolega kao podršku, a rezultat ćemo vidjeti u svibnju. Režija je povjerena ne baš iskusnom, no relativno zanimljivom filmašu Kirku Jonesu, pa bi cijela priča još i mogla funkcionirati.

Adaptacija bestsellera koja prati vezu pet parova koji prolaze kroz strahove, iznenađenja i bolove pripremajući se za veliko životno putovanje: roditeljstvo.

Trailer:

Ažurirao marko99119 - 15.Ožujak/Mar.2012 u 01:49
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 19:47
Na početku je postojala neka nada da ovo ipak i nije tako loš film, ali se ona ubrzo izgubila kad su počeli da trabunjaju bezbeveze i da se ponašaju kretenski pokušavajući da naprave komediju... Jedini razlog što sam odgledala do kraja je taj da nisam htela da propustim nijednu scenu sa ovom bombonicom LOL 

Znači, film nije nimalo poučan, nimalo originalan, ima glup scenario, pa je čak i meni kao ženskoj osobi bilo dosadno da gledam... Muškarci obavezno neka preskoče, žene kako hoće, zavisi koliko im se sviđa slika LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 19:54
Jel' ovo Archibald iz Gossip Girl ? LOL

Si,imamo sličan ukus LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 19:59
Nisam gledala GG, ovo je moj prvi susret treće vrste LOL Glumac je Chace Crawford i da, sad proverih na imdb-u, to je Arčibald, a GG ide na skidanje LOL A nadam se, i još neko, kad već moram da patim gledajući tinejdž seriju LOL
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 20:02
Ma serija i nije toliko loša.Mada sam počela najviše da gledam zbog odjeće,pošto većinu šijem sebi sama a u seriji ima baš ideja,dobijala sam inspiraciju LOL Ali mi ni on uopće nije smetao u seriji LOL ja sam odgledala prve četiri sezone,evo trenutno se kilavim sa petom LOL

Što se tiče filma,čekat ću  prijevod,koliko god je film tup,neću da kvarim doživljaj gledanjem bez prevoda,kad si već nahvalila bombonicu LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2012 u 10:04
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Jedini razlog što sam odgledala do kraja je taj da nisam htela da propustim nijednu scenu sa ovom bombonicom LOL 

Što bi rekle Imenjakinja i ja "long liv d površnost" LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2012 u 11:08
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Jedini razlog što sam odgledala do kraja je taj da nisam htela da propustim nijednu scenu sa ovom bombonicom LOL 

Što bi rekle Imenjakinja i ja "long liv d površnost" LOLLOLLOL

Uvek i oduvek i zauvek! LOL
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2012 u 17:39
Amen to that LOL
Na vrh
dusac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dusac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 20:48
Film koji treba zaobilaziti u širokom luku. Nezanimljiv, plitak, isprazan i da citiram tamo nekog sa IMDB-a "Glupi srednjoškolski humor napisan za odrasle koji neće da razmišljaju".
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.