| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kader aka Destiny (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kader aka Destiny (2006)Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2012 u 19:48 |
|
Kader (2006) * Destiny * http://www.imdb.com/title/tt0875595/ Režija: Zeki Demirkubuz
Bekir je zaljubljen u Ugur, Ugur je zaljubljena u Zagora, a on voli samo
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72094 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2012 u 19:49 |
|
Kader aka Destiny (2006) ![]() Ugur (Vildan Atasever) je pjevačica zaljubljena u kriminalca Zagora (Ozan Bilen). Njen otac je teško bolestan, a njena mlada majka se emocionalno udaljuje od nje. Bekir (Ufuk Bayraktar) je mladić koji vodi očevu tvrtku. Zaljubljuje se u Ugur nakon što je posjetila njegov dućan. Nakon niza nasilnih incidenata i nezgoda u Istambulu, Ugur i Zagor nestanu. Ubrzo Zagor završi u zatvoru. Nedugo zatim Ugur se ponovno javlja Bekiru i moli ga za pomoć. U međuvremenu Zagor biva premješten u zatvor u Sinop. Ugur pokušava ući u trag Zagoru koji pokušava pobjeći iz zatvora, a Bekir pokušava pronaći Ugur. Uloge: Vildan Atasever - Ugur Ufuk Bayraktar - Bekir Engin Akyurek - Cevat Muge Ulusoy - Ugurina majka Mustafa Uzunyilmaz - Ugurin otac Erkan Can - Irfan Ozlan Bilen - Zagor Režija: Zeki Demirkubuz Scenarij: Zeki Demirkubuz Žanr: Drama Zemlja: Turska Jezik: Turski http://www.imdb.com/title/tt0875595/ |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2012 u 20:02 |
|
Iro ovo mi deluje interesantno,mora se pogledati
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |