| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kentucky Rifle (1956) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kentucky Rifle (1956)Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2012 u 15:33 |
|
Kentucky Rifle (1956)
Žanr: Western Originalni i alternativni nazivi filma: - Kentucky Rifle Režija: Carl K. Hittleman Release: kentucky.rifle.1956.dvdrip.xvid-document Glavni glumci: Chill Wills ... Tobias Taylor Lance Fuller ... Jason Clay Cathy Downs ... Amy Connors Sterling Holloway ... Lon Setter Henry Hull ... Preacher Bently Jeanne Cagney ... Cordie Hay Jess Barker ... Daniel Foster John Pickard ... Ruben Hay John Alvin ... Luke Thomas I. Stanford Jolley ... Jed Williams Rory Mallinson ... Indian Chief George Keymas ... Interpreter Clyde Houck ... Clyde Thomas Alice Ralph ... Mrs.Thomas (as Alice Rolph) Ostali podaci o filmu: http://www.imdb.com/title/tt0049403/ Kraći opis filma: Priča o Kentaki pušci pod nazivom „Slatka Betsi“, o prvim doseljenicima i njihovim mukama da donesu ovu pušku u puste predele zapada. Pravi zaljubljenici u westerne ne bi trebalo da propuste da odgledaju ovaj film. Ima neke filmske magije u ovim starim western filmovima koja se izgubila u novijim i treba odgledati kako su režiseri 1956 godine uspeli da naprave film koji i danas pleni svojim sadržajem. LISTA PROJEKTA: Western / Spaghetti Stari western film kog vredi odgledati. Nisam hteo da odustanem od prevođenja ovog filma iako nisam našao kopiju filma koja je bolja od ove koju trenutno imam, ali ovo je western kog treba odgledati (a i prevesti). Prevodilac: Snajp Ažurirao snajp - 03.Kolovoz/Aug.2012 u 10:44 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2012 u 17:27 |
|
Testirao sam neki program za "sečenje" avi fajlova, pa sam "izrezao" i uploadovao pesmu iz ovog filma:
p.s. moraću ovih dana malo da potrazim i bolji snimak filma, jer je definitvno ovo jedan od mojih omiljenih filmova.
|
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |