| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Cabin in the Woods (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Cabin in the Woods (2012)Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2011 u 15:21 |
The Cabin in the Woods (2012) - IMDbRežiser: Drew Goddard Žanr: horor, triler Distribucija: 13. april 2012. Glumci: Chris Hemsworth, Kristen Connoly, Anna Hutchinson, Fran Kanz, Jesse Williams, Bradley Whitford, Richard Jenkins Horror triler redatelja i ko-scenarista Drewa Goddarda. Valja odmah napomenuti kako je drugi scenarist, i jedan od producenata filma Joss Whedon, autor kultne serije Firefly, Buffy the Vampire Slayer, te redatelj filmova kao što su Serenity i nadolazeći The Avengers. Budžet ovog filma iznosi 30 milijuna $, a neki ga već uspoređuju sa kultnim serijalom The Evil Dead. U glavnim ulogama se pojavljuju Richard Jenkins, Bradley Whitford i Chris Hemsworth kojeg ste imali prilike gledati u ulozi Thora u istoimenom filmu. Film je navodno trebao izaći prvo 2010, pa zatim 2011., da bi na kraju finalni datum premijer bio zakazan za 13. travanj 2012. Grupa prijatelja odlazi u brvnaru u šumi, gdje će ih dočekati stvarnost strašnija nego što su mogli ikada zamisliti. http://filmovisruba.wordpress.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2012 u 15:52 |
|
Dobar dan. Zovem se Manda. I danas sam odgledao ovaj film. Ne znam šta me je nateralo. Valjda čudna, perverzna, namamljujuća znatiželja... Sada želim da mi neko obriše pamćenje!
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2012 u 16:21 |
|
Ovo je navodno namjerno napravljeno ovako loše, kao nekakva parodija na ovakve slasher filmove. Samo što nisu to dobro izveli. Veliko razočarenje za najisčekivaniji film godine.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |