| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La commare secca AKA The Grim Reaper (1962) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La commare secca AKA The Grim Reaper (1962)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 03:11 |
|
La Commare Secca (1962) * Smrt * * The Grim Reaper * ![]() http://www.imdb.com/title/tt0055858/ Režija: Bernardo Bertolucci Scenarij: Pier Paolo Pasolini, prema vlastitoj priči Žanr: Drama, Misterij Država: Italija Jezik: Talijanski Trajanje: 88 min Francesco Ruiu ... Canticchia Giancarlo De Rosa ... Nino Vincenzo Ciccora ... Mayor Alfredo Leggi ... Bostelli Gabriella Giorgelli ... Esperia Santina Lisio ... Esperia's mother Carlotta Barilli ... Serenella Ada Peragostini ... Maria Clorinda Celani ... Soraya Allen Midgette ... Teodoro, the soldier Renato Troiani ... Natalino Wanda Rocci ... Prostitute Marisa Solinas ... Bruna Alvaro D'Ercole ... Francolicchio Romano Labate ... Pipito Svoj prvi cjelovečernji film 'The Grim Reaper' je Bertolucci snimio u svojim ranim dvadesetim pod uticajem P. P. Pasolinija koji mu je pomogao napisati scenarij po vlastitoj priči. Film govori o misterioznoj istrazi ubojstva prostitutke. U blizini rijeke se nalazi park u kome je ubijena prostitutka, policija ispituje ljude koji su te noći bili u parku... jedan od njih je ubica. Bertolucci je koristio flashbackove kako bi sastavio mozaik i otkrio osobu koja je počinila ubojstvo. prevod uradio xaos TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |