| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Hope They Serve Beer in Hell (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: I Hope They Serve Beer in Hell (2009)Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 16:12 |
I Hope They Serve Beer in Hell (2009) - IMDbŽanr : KomedijaScenario: Tucker Max (roman), Nils Parker Režija: Bob Gosse (Julie Johnson, 2001.) Glavne uloge: Matt Czuchry, Jesse Bradford, Geoff Stults, Keri Lynn Pratt, Denise Quinones Godina proizvodnje: 2009 Zemlja porekla: SAD Trajanje: 105 min Moje ime je Tucker Max. I, ja sam kreten. Nemoguće je zadržati me od stvari koje želim. Verujem u vređanje svakog šmokljana, ignorisanje posledica svojih postupaka, ismevanje idiota i pozera, spavanje sa više žena nego što je to bezbedno ili razumno, i ponašanje poput potpunog kretena. Ne odgovaram za sve što izgovorim, naročito ako sam previše pijan u nedoličnim situacijama, ne obazirući se na društvene norme. Moj doprinos čovečanstvu je jedan veoma važan način - ja delim svoje avanture sa svetom - i nudim najbolji mogući savet svojim prijateljima koji se suočavaju sa teškim pitanjima. "Šta bi Tucker uradio? Onda to i uradi", kažem ja. To sam ja u esenciji. Rezime: I Hope They Serve Beer in Hell ne uspeva u pokušajima seksualno eksplicitnog humora, a lik Tuckera Maxa je toliko odbojan i nečuveno bezobrazan, da cela priča deluje sasvim usiljeno. Official site Trailer IMDB ocena: 5.1/10 Rotten Tomatoes rating: 24% Datum svetske premijere: 25. septembar 2009. (SAD) Prevodi http://www.happynovisad.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |