| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Xtro aka X-tro (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
BaglyasPeter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Xtro aka X-tro (1983)Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2011 u 17:21 |
|
Xtro aka X-tro (1983) IMDb Režija: Harry Bromley Davenport Scenario: Michel Parry, Harry Bromley Davenport Žanr: horor, naučna fantastika Država: Engleska Jezik: engleski Trajanje: 81 min, SAD: 84 min Uloge: Philip Sayer Sam Phillips Bernice Stegers Rachel Phillips Danny Brainin Joe Daniels Maryam d'Abo Analise Mercier Simon Nash Tony Phillips Peter Mandell Clown David Cardy Michael Anna Wing Mrs. Goodman Tonijevog oca, Sema otimaju vanzemaljci. Prođu tri godine i Sem se vraća na Zemlju da nađe svoju porodicu, Tonija i svoju ženu, Rejčel. Međutim Rejčel već živi sa svojim novim prijateljem, sa Džo. Sem je pretrpeo amneziju i ne seća se šta mu se desilo u proteklih tri godine. Džo ne veruje Semu, a Rejčel ne zna i da bira između dva muškarca. Sem više nije isti kao što je nekad bio i počinje da utiče na Tonija na bizaran način... Prevod: Xtro (1983) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |