Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Trek: Of Gods and Men (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Trek: Of Gods and Men (2007)

Star Trek: Of Gods and Men

Star Trek: Of Gods and Men (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2007

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

87 min

Režija:

Tim Russ

Scenarij:

Gene Roddenberry
, Tim Russ
, Ethan H. Calk
, Jack Treviño
, Sky Douglas Conway

Glavne uloge:

Walter Koenig
  >  Captain Pavel Chekov
Alan Ruck
  >  Captain John Harriman
Chase Masterson
  >  Xela
Gary Graham
  >  Ragnar
J.G. Hertzler
  >  Koval
Daamen J. Krall
  >  Gary Mitchell
Cirroc Lofton
  >  Sevar
Lawrence Montaigne
  >  Stonn
Nichelle Nichols
  >  Captain Nyota Uhura
Ethan Phillips
  >  Data Clerk
Tim Russ
  >  Tuvok
Garrett Wang
  >  Commander Garan
William Wellman Jr.
  >  Charlie Evans
Grace Lee Whitney
  >  Janice Rand
John Carrigan
  >  Klingon Officer Kel'mag
Crystal Allen
  >  Conqueror Navigator Yara
James Cawley
  >  Commander Kirk
Ralph M. Miller
  >  Computer (voice)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Trek: Of Gods and Men (2007)
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2011 u 14:12

Star Trek: Of Gods and Men (2007)

imdb
Režija: Tim Russ
Uloge: Alan Ruck, Walter Koenig, Nichelle Nichols, William Wellman Jr.

Žanr: sf
Zemlja porekla: SAD
Jezi: engleski

Godina je 2306. 12 godina nakon što je kapetan Džejms Kirk nestao u "Neksusu", komandant Mongomeri Skot i njegova posada broda "USS Dženolen" su nestali bez traga.
Preostali članovi posade "USS Enterprajz" su otišli svako svojim putem. Kapetan Spok i doktor Mekkoj su otišli na Kitomer, gde pokušavaju da uspostave mir između Federacije i Klingonaca. Kapetan Hikaru Sulu i posada njegovog "Ekscelziora" su na misiji izvan Alfa kvadranta. Kapetan Pavel Čekov razmišlja o povlačenju iz službe. Kapetan Niota Utura radi u civilnom sektoru...
Nakon poziva u pomoć sa planete "Čuvara večnosti", kapetan Džon Heriman, kapetani Čekov i Utura se ukrcavaju u repliku broda "Enterprajz" koji je napravljen da služi kao eksponat i kreću u spasilačku misiju...

Prevod radi Nameless One

Ažurirao novy78 - 15.Srpanj/Jul.2011 u 20:03
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2011 u 16:29
Ja sam samo uspio iskopati film u 3 dijela kako je izlazio u početku pa radim prevod za tu verziju. Ako neko ima link za cijeli film, neka mi proslijedi na PM Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2011 u 18:31
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Ja sam samo uspio iskopati film u 3 dijela kako je izlazio u početku pa radim prevod za tu verziju. Ako neko ima link za cijeli film, neka mi proslijedi na PM Wink

Radi ti, samo radi, ja imam istu verziju. Big smile
Hvala unapred.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 20:11

master hvala za prevode Smile

Titlove mozete preuzeti OVDJE 

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Hv22N87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hv22N87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2011 u 15:56

Opis:

Star Trek: Of Gods and Men je trodjelna miniserija koju su napravili obožavatelji. Po čemu se razlikuje od ostalih, pitate se? Pa evo odgovora. U ovoj miniseriji su glavni glumci iz originalnih filmova i serija. Među njima su Walter Koenig poznat kao Pavel Chekov, Nichelle Nichols poznata kao Nyota Uhura, Grace Lee Whitney poznata kao Janice Rand, iz TOS, Alan Ruck poznat kao John Harriman iz filmova, Tim Russ poznat kao Tuvok, Garret Wang poznat kao Harry Kim, Ethan Phillips poznat kao Neelix, iz Voyagera, Cirroc Lofton poznat kao Jake Sisko, J. G. Hertzler poznat kao Martok, Chase Masterson poznata kao Leeta, iz Deep Space 9 i Gary Graham poznat kao Soval iz Enterprisea. Miniserija je predstavljena kao "40. godišnji dar" od Star Trek glumaca, za njihove obožavatelje. 2008 godine je pobijedila na "Best Web Production" natjecanju koje je organizirao SyFy Portal.

Žanr: znanstvena fantastika

IMDb
Wikipedia
Službena stranica
Prijevodi

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.