| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Curse of the Cat People (1944) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Curse of the Cat People (1944)Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 17:13 |
|
The Curse of the Cat People (1944) ![]() IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0036733/ Žanr: drama / sf / horor Režija: Gunther von Fritsch, Robert Wise Glumci: Simone Simon, Kent Smith, Jane Randolph Država: USA Vrijeme trajanja filma: 70 minuta Ovaj većinom nevezani nastavak filma Cat People (1942) ima Amy, mladu kćer Olivera i Alice Reed. Amy je maštovito dijete koje s teškoćom razlikuje fantaziju od zbilje, a kao rezultat toga nema prijatelja svojih godina. Doduše, ima izmišljenog prijatelja, očevu prvu mrtvu ženu Irenu. Otprilike u isto vrijeme sprijateljila se s Juliom Farren, ostarjelom i povučenom glumicom koja se otuđila od vlastite kćeri Barbare. TRAILER: Ažurirao Kneginja - 13.Studeni/Nov.2011 u 18:01 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2011 u 20:42 |
|
Prevod najavio klen |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 18:02 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
klen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Drvodelja Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 13257 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 19:27 |
|
Nema na čemu.
Obožavam stare filmove, tako da mi nije problem odvojiti vremena da ih prevodim
![]() |
|
|
Jest' il' nije!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |