Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Here Comes the Boom (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Here Comes the Boom (2012)

Here Comes the Boom

Here Comes the Boom (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

komedija, akcija, sportski

Trajanje:

105 min

Režija:

Frank Coraci

Scenarij:

Kevin James
, Rock Reuben
, Allan Loeb

Glavne uloge:

Salma Hayek
  >  Bella Flores
Henry Winkler
  >  Marty Streb
Jackie Flynn
  >  Joe Duffy
Nikki Tyler-Flynn
  >  Molie Streb
Greg Germann
  >  Principal Betcher
Kevin James
  >  Scott Voss
Reggie Lee
  >  Mr. De La Cruz
Melissa Peterman
  >  Lauren Voss
Joe Rogan
  >  Joe Rogan
Gary Valentine
  >  Eric Voss
Bas Rutten
  >  Niko
Germaine De Leon
  >  Martinez
Mookie Barker
  >  Assistant Principal Elkins
J. Michael Trautmann
  >  Derrick
Mark DellaGrotte
  >  Mark DellaGrotte
Jake Zyrus
  >  Malia
Blaine Stevens
  >  Mary Shannon Voss
Thomas Gallagher
  >  Peter Voss

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Here Comes the Boom (2012)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 00:52

IMDb

Žanr: Akcija/Komedija

Scenario: Kevin James (Zookeeper, 2011.), Rock Reuben (21, 2008.), Allan Loeb (Zookeeper, 2011.)

Režija: Frank Coraci (The Wedding Singer, 1998.)

Glavne uloge: Kevin James, Henry Winkler, Salma Hayek, Greg Germann, Joe Rogan, Gary Valentine

Godina proizvodnje: 2012

Zemlja porekla: SAD

Trajanje: 105 min

No one will fight for his students like Mr. Voss.

Sinopsis:

U komediji Here Comes the Boom, bivši rvač Scott Voss (Kevin James) je 42-godišnji apatični nastavnik biologije u školi koja propada. Kada smanjenje budžeta preti ukidanjem muzičkog programa i otpuštanjem nastavnika (Henry Winkler), Scott počinje da sakuplja novac kao borac u mešovitim borilačkim veštinama. Svi misle da je Scott poludeo - najviše od svih školska bolničarka Bella (Salma Hayek) - ali, u svojoj misiji, Scott postiže nešto što nikad nije očekivao dok postaje senzacija u celoj školi...

IMDB ocena: 6.3/10
Rotten Tomatoes rating: 38%

Datum svetske premijere: 10. oktobar 2012. (Jamajka)

http://www.happynovisad.com

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2013 u 22:52

Prevod su najavili Subs Bros Inc. Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2013 u 19:50
Pogledao sam film najvise zbog Selme Hajek ali ni ona nije mogla da ostavi bolji utisak na mene.Mlak,dosadan,predvidljiv film.
Na vrh
teledom1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teledom1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2013 u 04:24
Dobar film,sa par urnebesnih scena.Vrijedi pogledati
Na vrh
shark View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2013 u 10:52
Jedva sam se naterao da pogledam film. Na osnovu trailer-a moze da se provali ceo film, najvise mi je smetalo sto je uzeta tema iz filma Warrior (2011). Tako da su moja ocekivanja za ovaj film bila nikakva. Ali, pored svega, film mi je ispao simpatican, opustajuci. Nije urnebesna komedija, ali dovoljno cesto izmami osmeh. Nije los za ubijanje vremena. :)
Na vrh
Dark_Phoenix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dark_Phoenix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2013 u 14:11
Sasvim ok...vredi pogledati...jer u gomili gluposti izbacenih u zadnje vreme ,ovaj film je veoma gledljiv...Thumbs UpThumbs UpThumbs Up
Na vrh
samutami View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj samutami Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2013 u 14:29
Njegov svaki film mi se cini kao nastavak serijala king of queens,sto nije lose,gledljivo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.