Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - >>Dnevnik gledanja Filmova<<
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

>>Dnevnik gledanja Filmova<<

Odgovori Odgovori Stranica  <1 634635636637638 771>
Korisnik
Poruka
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 12:12
Beejl kao vranoliki? Da, taj ti je Betmen.

Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 12:15
Ne razumem se ja u te dečije likove...
Na vrh
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 12:17
Vidi se.
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 13:05
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

Bejl je broj 1 u Holivudu.

Kod tebe je Havijere problem to što čovek ne zna kada misliš ozbiljno a kada se za*ebavaš Big smile

U principu, kontam kad se Javier zajebava, ali moram da priznam da sam u ovom slučaju i ja u rebusu...

Btw. Dodao bih i Jin líng shí san chai (2011) aka. The Flowers of War na spisak bitnijih Bejlovih zasluga.

Ažurirao srkis - 01.Srpanj/Jul.2013 u 13:07
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 14:42
Kristijan Bejl je odličan lik. Ima dobre filmove, dobre uloge, karakterističnu facu i glas i ne iritira kao 90 i više posto drugih američkih HolivuNđana.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 14:48
Upravo to.
 U Harsh Times-u je bio briljantan,( to mi je jedna od najupečatljivijih uloga poslednjih godina) kao i u Mehaničaru, ali i u Prestižu, bogme i u Američkom psihu. Onaj kineski film mi je bio bez veze, pa ga ni Bejl ne izvuče. A, Betemena, Supermena, Spajdermena, Bananamena i ostalih superheroja, puna Vlada Srbije, pa nemam potrebe da Bejla gledam u tim ulogama.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 14:51
Pa takav je ciklus glumaca. Snime neke genijalne filmove, a onda moraju da snime par komercijalnih za pare. Džoni Dep je živ primer kako se sa genijalnih filmova pređe na komercijalna govna. 

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 14:55
Da, to se naročito odnosi na evropske glumce i glumice, pa i režisere, koji posle par vrhunskih uloga i filmova, odu u Holivud i prave budale od sebe, zabavljajući praznoglavce iz Severne Karoline, doduše za pare, ali opet...

Na vrh
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 17:12
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

Upravo to.
 U Harsh Times-u je bio briljantan,( to mi je jedna od najupečatljivijih uloga poslednjih godina)  Onaj kineski film mi je bio bez veze, pa ga ni Bejl ne izvuče.

Harsh Times, tu je bio dobar,
tip uloge nakon koje devojcicama gacice izgore od buktinje medju nogama, a decacima narastu mosnice i odluce da krenu u teretanu ako vec nisu... bad ass, outlaw kako bi na engleskom rekli... mada me je u slicnoj ulozi npr. vise impresirao Vigo Mortensen u The Indian Runner-u ili Vakim Finiks u proslogodisnjem Master-u... to od onih koje sam gledao u skorije vreme.
Sve u svemu, dobar je Bejl, eto stavio bih ga na osamdeset prvo mesto svoje liste 100 glumaca i glumica danasnjice, onako paushalno kao i svi ostali. A u ovom kineskom je uspeo da bude veci odron od samog filma, nazalost.

Nickelodeon (1976) - 6/10

Ažurirao Joe - 01.Srpanj/Jul.2013 u 17:14
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2013 u 01:27
Evil Dead (2013) 8/10

Slicna radnja kao i u prethodnim delovima...ali meni je bila zanimljiva.Ima dosta brutalnih scena,krvi...mada navikao sam na to odavno :D Nije los u svakom slucaju.Kome se svideo 1 i 2 deo,hoce i ovaj sigurno :)...mada davno gledao te delove...trebao bih jos jednom xd da se podsetim strave i uzasa hahahah.

Pocetak  me podsetio na film The cabin in The Woods...jos da je i nastavak bio takav poludeo bih :D
Grupa prijatelja odlazi u vikendicu...bla bla bla :)))
Na vrh
Madridista View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Madridista Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 04:33
Neki dan pogledao Asterix i Obelix: God save Britannia(2012). Film kao i svaki njegov prethodnik, zanimljiva dva prijatelja ovoga puta u Britaniji, sve u svemu, dobar nastavak...

Bad Company(2002) - Hopkins i Rock su se u ovom filmu poklopili extra. Po mom ukusu odličan, ima komedije, akcije, sve što je potrebno za jedan dobar film. Morat ću malo više zagledati u Anthonya pa baciti neki njegov film koji nisam već, a čekam već duže vrijeme Red 2 od njega i Willisa. 8.5/10
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 12:36
Juče sam pustio neki film u kome su se pojavili nekakvi gusari, pa sam se setio Čudaka i zapitah se gde je, nešto se ne pojavljuje?
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 18:40

Olympus Has Fallen (2013)

Ne zaslužuje da ga linkujem, čak ni da ofarbam slova. Tužna imitacija Umri muški 1, uvijena u patetični izbljuvak na kraju. Toliko ne volim limun, da ne gledam azijatske filmove, ali ovde sam morao da navijam za Čarlije i to mi je bila jedina rados`.

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2013 u 00:37
Pošto je diskusija o teretani prerasla iz jednog u 10 postova, a mesto joj definitivno nije u Dnevniku gledanja filmova, svi postovi su premešteni u temu Teretana. Tamo možete slobodno da nastavite.

OT:
Match Point (2005)

Iako ima par "nedostataka", film je u celini gledano jako dobar, 8/10.

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Poby13 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Poby13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2013 u 19:06
http://www.imdb.com/title/tt0756683/">The Man From Earth (2007)

Pogledao sam ih nedavno i jako su mi se dopala, istina da voli SF tematiku, a s obzirom da su niskobudžetni filmovi izvrsno odrađeno!
Na vrh
PikaccakiP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PikaccakiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2013 u 03:57
World War Z 8/10

Sasvim dobar ''zombie'' uradak. Samo na cinjenicu da se radi o apokalipticnom zombie outbreak scenariju dajem mu tu ocjenu. Vecu nisam mogao zbog previse cgi koristenja. Pored toga su se previse fokusirali na Pitta. U svakoj je sceni. Nekako sam stekao utisak da su trebali jos likova da ubace.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 14:57
Aftershock (2012) 9/10

Fantastican film.Radnja zanimljiva...sve odlicno uradjeno.Jedan od boljih filmova u 2012,mada malo i tuzan.
Grupa prijatelja odlazi u Cile na odmor...zezanje,klubovi,alkohol...A onda vremenska nepogoda sve stavlja u drugi plan...
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2013 u 23:04
Garden of Words a.k.a Koto no ha no niwa (2013)

Uglavnom ne gledam i nešto ne gotivim anime, ali ovo me oduševilo. Preporučavam.

Ažurirao nosundayfear - 07.Srpanj/Jul.2013 u 23:04
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2013 u 00:06
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

Aftershock (2012) 9/10

Fantastican film.Radnja zanimljiva...sve odlicno uradjeno.Jedan od boljih filmova u 2012,mada malo i tuzan.
Grupa prijatelja odlazi u Cile na odmor...zezanje,klubovi,alkohol...A onda vremenska nepogoda sve stavlja u drugi plan...

Prva polovica filma je blagi užas, sve dok ne počne zemljotres i tek se onda nešto počne događati i tu je nešto film već bolji, ali sve je to dosta loše, od glume do režije i posebice scenarija. Nategnutih 5.5/10
Na vrh
Madridista View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Madridista Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2013 u 04:28
Me, myself and Irene(2000) - Mislim da je dovoljno reći - Jim Carrey. Ako se hoćete nasmijati pogledajte ovo :D

Spy Game(2001) - Gdje god sam čitao samo sam vidio poprilično loše komentare, ali meni se film baš dopao. Dapače, odličan je, a najviše zbog odlične radnje i režije, a i Redforda kao glumca volim gledati. Tko voli te špijunske filmiće ovo može pogledati, ima zanimljivih detalja iz te profesije, a sama priča filma je odlična 9.8/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 634635636637638 771>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.